www.everytrail.com уебсайт за пътешественици.

everytrail.com е място за пътешественици. На този уебсайт ще откриете описание на различни местности и самото достигане до тях. На картата е очертан маршрута на пътешествието, сложени са снимки към него и джипиес координати. Може да се изпращат съобщения до потребителите и да се разглежда информацията за тях.

Всеки регистрирал се може да слага свои пътешествия с маршрути, снимки, координати и описания на самото пътешествие и местата, които е посетил.

При качване на пътуване има няколко начина за това, качва се джипиес файл от уебсайта казват да качваме само файлове, които сме направили със своите джипиеси, а не свалени от интернет, качване директно от джипиес устройство на джермин, от преди това качено на сайта пътуване и може да очертаем пътуването на картата с инструментите предоставени от уебсайта. Също така се създава ръководство описание на самото пътешествие и се слагат снимки.

Поддържа се програми за айфон и андроид свързани с уебсайта. Чертаете своето пътуване в реално време с опцията LIVE tracking. Изпраща актуализирана информация за пътуването до уебсайта и до Twitter и Facebook. Търси околни пътувания. Изтеглете Everytrail мобилни пътеводители да ви води за следващото пътуване. www.192-168.top . Идеален за разходки, колоездене, бягане, туризъм, ветроходство, каране и др. Снимки от камерата качете на картата лесно и бързо. По време на пътуването можете да разгледате пътя на картата, по които сте пътували.

На картата може да се търси чрез търсачката или на самата карта.

За тези, които искат да попитат нещо или да предложат си има форум.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар