www.liveatc.net онлайн радиостанции на летища.

На уеб сайта liveatc има възможност да се слушат радиопредаванията между пилоти те и диспечерите на летището.  Направен е и списък с летищата, на него е и посочено с какво може да се слуша. Повечето имат възможност да се прослушват с winamp,itunes, realplayer, windows media player и директно през браузъра. За улеснение на намиране на дадено летище, има и карта, на която са отметнати летищата. Също така има и класация на най-слушаните 50 летища. Посочени са и местностите с лошо метеорологично време.

Има форум на въпроси и отговори към уеб сайта. За тези, които имат радио скенер и са в радио обхвата на някое летище, което не е добавено, могат да се регистрират и да го добавят. Записва се аудио архив, които може да се прослуша след време, търсенето е по дата, летище и време.

Направен е и списък с необичайни записи.  Към уеб сайта има и форум, който си има форуми на слушатели, авиационни аудио клипове това са тези необичайните записи, но те могат да се прослушват от регистрирани потребители, форум за снимки свързани с liveatc , форум за прекъсванията на излъчванията могат да пишат теми само тези, които доставят радиовръзката, форум за карти за въздушно контролни центрове, форум за авиационни инциденти, форум за новини от авиацията, форум за пилоти и диспечери. Имат акаунти във facebook.com/liveatc и twitter.com/liveatc

За iphone и android си има специализиран софтуер към уеб сайта.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар