www.expedia.com уеб сайта за пътуващи.

Този уеб сайт е направен да улесни организирането на пътуване или екскурзия. Чрез търсачката може да се търсят самолетни полети, хотели, коли под наем, круизи.

Направено е да се търси самолетни полети до определената дистанция, като може да се избира двупосочно пътуване, еднопосочно или множество дестинации. Когато е посочено двупосочно пътуване със самолет се посочва от къде и за къде дата за отпътуване и дата за връщане колко пасажера са и колко от тях са деца и възрастни също така може да се избере с коя авиокомпания и кои клас места. За еднопосочен билет се посочва само дата на заминаване и от къде и за къде, вида и броя на пътниците, авиокомпанията и класа на пътуване. При множество дестинации се посочват и останалите дестинации и датата на заминаване. Идва търсенето на хотел посочва се населеното място и дата на настаняване и напускане на хотела, колко стаи, брои деца и възрастни. Има възможност да се търси и на коли под наем. Въвежда се от къде да се наеме колата до къде ще се ползва, дата и часа на наемане и връщане на колата, вида на колата, компанията, от която ще е наета колата и допълнителни опции като детска седалка, навигационна система, багажник за ски, вериги за сняг, ляво или дясно кормило. На уеб сайта може да се търси и круизи с кораб, като се посочи в търсачката къде искаме да отидем и кои месец. Има възможност при въвеждане на град да се търси какви места могат да се посетят и какво може да се прави.

При избора си на самолетен полет от и за къде, се показва страница с информация за полета с коя авиокомпания, цена на билета, колко престои ще има и къде, време на излитане и кацане, време на полета, багажни такси, разстояние на полета.

Когато изберем хотел на неговата страница има информация за къде се намира адрес и на гугъл картата, телефонен номер за връзка, снимки на хотела и стаите в него, коментари и оценки от потребителите, описание какво се намира в близост до него, услугите, които предлага, телевизия, интернет, спа, пиколо, парна баня, спа вана, кафе, магазини, кафене, сейф, сауна, бар, многоезичен персонал, организиране на туристически турове с екскурзовод, градина, шумоизолирани стаи, климатик и различни спа услуги.

Когато се търси коли под наем се показва вида на колата и колко е таксата за наемане, след като се избере колата е необходима регистрация, за да се наеме онлайн.

При търсене на круиз ни посочва цената на круиза, времето на пътуване от къде минава и в кои ден, къде може да се слезе от кораба за кратка екскурзия, телефонен номер за връзка, избор на вида каюта и описание за нея съответно снимки и цена.

За местата, които може да се посетят в определена местност ни показва информация за дадената местност и турове и цени за тях и времена на посещение и описание.

Имат блог viewfinder.expedia.com ,на които може да се прочете информация за различни места из света със снимки на тях.

За собствениците на хотели има възможност да се добавят хотели с информация за тях как то и за представителите на круизи с кораб.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар