www.nomadicmatt.com съвети за пътувания.

Този уеб сайт е направен от човек започнал да пътешества от 2006 година Мат, които разбрал, че нямало нужда от огромно количество пари, за да пътува. Които даже напуснал работа и започнал да пътува. . Това е записано за него в уебсайта му. Целта на сайта е да посочи начини за пътуване не с кои знай колко пари. Този сайт ще предостави изпробвани съвети и консултации, с които можете да пътувате навсякъде, където искате, без да харчите големи суми. Някои неща могат да са полезни на някои от пътуващите хора.

На него е показано как да започнем планирането на приключението има теми как да се вдъхновим за пътуването, начини за спестяване на пари за пътешествието, какво да носим със себе си, как да получим евтини самолетни билети, как да намерим евтини квартири, как да се справяме, когато сме на път, от како можем да си намалим разходите по време на пътешествието, съвети за пътуване на двойки, съвети за сами жени на път.

На блога на сайта има описани доста пътешествия и съвети. Направен е пътеводител с описание на разни държави.

На уеб сайта има немалък форум. Като е обособен тематично, въпроси и отговори на общностите във форума, представяне на себе си към останалите пътници, търсене на спътници, тема за неща, които не са свързани с пътувания, разни за пътешествията, които искате да разкажете, полети и билети, пътуване с кораб, пътуване с влак, принадлежности за пътуване, технологии за из път като лаптопи и подобни, по-възрастни пътуващи, семейно пътуване, пътуване с пътуващи с някакво увреждане, живеене и работа по време на път, здраве и безопасност на пътя, околосветско пътешествие, блогове за пътуване, тактики за пътуване по-евтино или безплатно, Африка, карибските острови, централна Америка, южна Америка, северна Америка, централна Азия, Индия и южна Азия, източна Азия, югоизточна Азия, Австралия, Нова Зеландия, Тихоокеанските острови, Източна Европа, Скандинавия, западна Европа, близък изток.

На уеб сайта има посочени книги на тематика пътуване.

 

(Visited 69 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар