www.worldtravelguide.net световен пътеводител.

Уеб сайтът представлява пътеводител за пътуване до различни места по света. На него може да се намери разнообразна информация, снимки, видеа от разни места по света, туристически статии и идеи, круизи, полети, наемане на кола, хотели, интересни неща за правене и посещение.

На него може да се намери ръководства за пътуване, от там може да се избере континент и страна. Когато се избере желаната страна може да се избере каква информация да се покаже за дадената страна например кратка информация за нея, история, език и култура, време, география, бизнес, снимки, транспорт в дадената страна, къде да отседнем, паспорти, визи, здравна информация, официални празници, пари, безмитни зони, неща, които си струва да се разгледат и посетят, пазаруване и нощен живот, храна, напитки, опознаване на държавата, събития, места в държавата като градове например. Градски пътеводител избира се населено място и информация за него кратко описание, история, време, снимки, видео, опознаване, неща за разглеждане, екскурзии, турове, интересни неща за правене, пазаруване, ресторанти, нощен живот, събития, пътуване в града и хотели.

На него могат да се намерят доста видеа от различни места. Могат да се намерят доста туристически статии и идеи. Направен и място за круизи с описание за тях. Поместили са и търсачка за самолетни полети. Има възможност да се търсят и хотели и описания за тях. Търсене на места за цели почивки. Търсене на кола под наем. Има и тема за различни дейности по разните места. Информация за спортен, приключенски, плажен, ски, круизи, паспорти и визи, официални празници, времето в различните места по света.

На уеб сайтът е направено да се изпраща собствено събитие, туристически тур на някое място и да се опише и снимки да се приложат.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар