www.geocaching.com търсене на скрити предмети по gps координати.

Предназначението на този уеб сайт е да свързва хора, които искат да отиват на нови места да търсят или скриват разни неща в кутийки и да пишат и оставят снимки на тези места.

За тези, които обичат да скриват и търсят разни неща. След регистрация на уеб сайта, може да се скрива или търси нещо по gps координати. Има възможност да се избира от повече от 20 езика английски, френски, полски, каталунски, италиански, португалски, немски, гръцки, руски, холандски, испански, шведски, и др. български няма за момента. . Има теми за обучение и видео към него. На карта са отбелязани къде има скрити неща. За някои места си има специално направени географски турове, с цел да се запознаят някои, които искат тези места и снимки и информация. Към уеб сайта има и доброволци за модератори, за писане на ръководства и преводачи. Има си и блог към уеб сайта. Направен е календар за събития от уебсайта. Във форума има доста теми като обявление за новости в уебсайта, бележки по обновлението, потребителски записи, как да започна, как мога да направя нещо си, теми свързани с гео кеш, видове и gps игри, дискусии по държави, туристически, гео монети, за уебсайта, андроид, iphone, windows phone, gps, програми, технологии, образование, туризъм, фотография и дизайн. Към уеб сайта има и магазини с неща свързани с него.

След като се скрие някъде дадена с кутия с нещо си в нея да се опише мястото, забележителността също да се качат снимки да се опишат и насоки за намирането и. Когато се открие кутийка пък се записва някакъв номер от нея и се публикува на страницата на кутийката, ако се вземе нещо от нея е желателно да се остави нещо на негово място на стойност колкото него или по-скъпо съветват от уеб сайта. Това може да се нарече някакъв вид туризъм например геокешинг туризъм.

Към уебсайта има и програма за android, iphone и windows phone.

(Visited 128 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар