www.imbd.com информация за филми артисти режисьори.

На този уеб сайт може да намерите подробна и разнообразна информация за определен филм. Новите филми, които се излъчват по кината са добавени в специална директория. Сложени са и трейлъри на филмите малки части от филма. На страницата coming soon се намират филмите, които ще излязат в най-скоро време с информация за тях.  Популярни филми и тв филми може да се търсят на уеб сайта.  Има и класация на филмите по приходи за седмицата или до момента. Може и да се търси по спечелени оскари, да се сортира по година на спечелване на оскара, по буквено подреждане, по рейтинг от потребители те, по movie meter за приходи от филма, гласували за филма, и подобни. Интересна е и класацията на самия уеб сайт топ 250 по рейтинг на imbd.com. За улеснение на потребителите е направено и да се търси по най-популярни в определен жанр, както и за тв и мини сериали.  за тв филмите и сериалите си има и дъска за съобщения нещо подобно на форум. Списък с това какво можем да гледаме довечера по телевизиите към 50. Може да се зададе от 10-на дневен интервал за кои ден да разгледаме програмата или да търсим по име на сериал. Срещу заплащане може да се гледа от амазон или да се поръчат двд или блу рей. Има си и тв блог на него може да откриете нова информация за нови тв филми и информация за тях. Най-доброто от 2013 г. топ филми, топ тв филми, топ звезди, топ трейлъри и снимки, които харесваме.

Направено е също така и за търсене на известни личности от филмовото изкуство. Може да разберете кои са родени днес новини за знаменитости и кои са най-известните в класация.  Може да се разгледат най-новите снимки, които са добавени от филмите. Последните постери от обложки на филми. Има и снимки от филмови и тв премиери и специално избрана галерия.  Има добавена информация от важни за киното събития като пътят към оскарите, Ейми наградите, Кан филмовият фестивал,  и др.

Има възможност да се разгледат най-популярни новини.  новини за кино и тв филми, както и за знаменитости. Съществува и Contributor Zone зона за сътрудници. Сътрудник е всеки, който подава информация за сайта. Има огромно разнообразие от данни, които могат да се добавят като филми, телевизионни предавания, актьори, писатели, снимачен екип, известни личности и много други категории, като например директори , производители, любопитни факти,  саундтракове, цитати и др. Направена е игра нещо като викторина за филмовият свят quiz game.  Има и различни анкети polls.

Дъската им за съобщения направо е огромна и разнообразна от форуми и теми.

Има  форум тривиално тривиално.

Искам да знам  Това е мястото, където да публикуваме тези Филм tv, видео, любопитни факти въпроси, които не знаят отговорите – може би един от вашите колеги потребители може да помогне; Най-добре и най-зле  Обсъждане на най-доброто и най-зле за  филма и TV може да предложи. Включва дискусии за Top 250 imdb; Списъци и препоръки. Създаване и споделяне на списъци и препоръки. Създайте си списък, и да получите препоръки; игри състезателни и на елиминации; игри тривиални и викторини; игри тип пъзел; игри ролеви; други игри.

Форум част с награди филмови награди; музикални награди; телевизионни награди; театрални награди.

Форум за разговори за филми разговори за кино филми; разговори за тв филми;

форум за разговори за режисьори, артисти, сценаристи и За дизайнери, композитори, продуценти, визуални ефекти хора и всеки, който работи зад кулисите.

Форум зона според жанра.

азиатско европейско индийско кино и международно кино такова, което не се помества в останалите теми.

говорим за звезди от киното
за изпълнители, режисьори, сценаристи, композитори.

музикален форум.

форум за технологии главни форуми са The Sandbox; The Soapbox; The Water cooler; Новини за филми, тв, известни личности; Политика; Философия; Религия, вяра и духовност; Изкуство; Автомобили и транспорт; Книги; Колекционери и Колекции; Комикси и Comic-Con; Икономика, бизнес, пари, финанси; Мода; Храна и напитки; здраве и фитнес; История; Паранормално; Домашни любимци и животни; фотография; Наука; спорт; пътуване и отдих; видео игри;

форум за уеб сайта

Уеб сайта си има търсене може да се търси филм артист и др. Има възможност да се търси в определена зона заглавие, тв епизоди, имена, компании, ключови думи, видеа биографии и др. Адванс сърча дава възможност за по подробно и специализирано търсене с големи възможност в избора.

Когато изберете някои филм и сте на неговата информационна странница, на нея ще намерите кога е създаден филма, към кои жанрове се отнася, видео клипове, снимки от филма, описание на филма, режисьори, сценаристи, главни герои. Повече информация за филма официален уеб сайт, държава, език, къде е сниман, информация за компанията създала филма, продължителност на филма в минути.
Съща така има и рейтинг от потребителите на филма, коментари за филма.

Искате информация за някой артист напишете имената му в търсене и отидете на неговата инфо страница, ако има такава. Къде е роден и кога, биографията му, неговите награди, в кои филми е участвал, видеа и снимки с него, официални уеб сайтове, някакви лични данни за него, коя зодия е, теми във форуми свързани с него. Про версията, която е платена е възможно да се намери информация за контакти с него или с неговия мениджър и др.

Има програми, които са оптимизирани с уеб сайта за различни платформи като iphone, Android, Windows Phone 7, iPad, Android Tablet, Kindle Fire HDX за повече инфо .

(Visited 88 times, 1 visits today)
Please wait...
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар